Szolgáltatás

PAPÍROK VÉDELMI RENDSZERÉNEK TERVEZÉSE

A Diósgyőri Papírgyár fejlesztőmérnökei folyamatos K+F tevékenységet folytatnak, melynek eredményeként a gyár termékei élenjáróak a biztonsági papírok piacán. A kísérletek egyrészt új termékek, másrészt új termelési módszerek kidolgozására irányulnak.
A tervezők abban is a megrendelők segítségére állnak, hogy a készülő termék alappapírja a legmegfelelőbb védelmi elemek kombinációját képviselje, figyelembe véve a megrendelő ellenőrzési lehetőségeit is.

pelyhezettuv

HOLOGRAM CSÍK FELVITEL

A szolgáltatást akár DIPA által gyártott papírral, akár hozott papírral egyaránt tudunk hologram csíkot vagy mágnes csíkot felvinni. A fóliák minimális szélessége 3 mm lehet, melyet maximum 16 pályában tudunk felvinni. Megrendelőnk szállíthatja a hologram fóliát, vagy beszállítónkon keresztül egyedi designnal megrendelheti.

cut

SZÍNJELEZÉS

A papír biztonsági értékének növelésének érdekében színjel felvitelét is tudjuk vállalni. A papírra egy optikailag változó nyomat kerül felvitelre a vevő által kért grafika alapján, mely a fény interferencia hatására különböző színben látható.

BIZTONSÁGI SZOLGÁLAT A TERMÉK ÁTADÁSÁIG

A DIPA Zrt. termékeinek különleges profiljából adódóan nagy hangsúlyt fektet a gyártásbiztonságra.
Biztonsági őreink a termelő folyamat minden szakaszát figyelemmel kísérik, megelőzve ezzel az esetleges visszaéléseket.
A gyár területét, a gyártóeszközöket, az alapanyagokat és a késztermékeket többsoros védelmi rendszer védi, illetve veszi körül. A tevékenységünk minden mozzanatára kiterjedő védelmi rendszert a Védelmi Osztály koordinálja és fejleszti. A biztonság a gyár kapuin kívül is fontos számunkra, ezért megrendelői igény esetén termékeinket a nemzetközi előírásoknak megfelelő
védelemmel szállítjuk.