Termékek

BANKJEGY ALAPPAPÍR

A DIPA Zrt. a magyar bankjegy család alappapírján kívűl számos ország fizetőeszközének papírját állítja elő. A bankjegypapírok hamisítása ellen alkalmazott védelmi elemekkel cégünk maximáliasan megfelel a nemzetközi elvárásoknak.

 

 

 

ÚTLEVÉL ALAPPAPÍR

A DIPA Zrt. a hazai útleveleken kívül számos ország útlevelét állítja elő. Szakembereink segítségével, a magas védettségi szintet képviselő útlevél alappapírok a kor színvonalának legmegfelelőbb védelmi elemek kombinációját tartalmazzák.

 

 

 

OKMÁNY ALAPPAPÍROK

A közokiratok készítéséhez használható papírokat kínálunk hivatalok, közjegyzők, minisztériumok számára.

A személyi igazolványok, az anyakönyvi kivonatok, a tanügyi nyomtatványok és  különféle egyéb igazolványok, dokumentumok is egyre több védelmi elem beépítését igénylik már a papírgyártás során, mert ezek hamisítása is egyre nagyobb méreteket ölt. A korszerű okmányok védelmi rendszerei különbözőek, újabb és újabb igényeket is kielégítenek.

kocka

NYOMÓPAPÍROK

Minden cég számára fontos a megjelenés minősége, az imázs. Ezt kívánjuk elősegíteni olyan egyedi termékek gyártásával, amelyek emelik az adott megrendelő írott kommunikációjának színvonalát.  Műhelyünkben a megrendelő igénye szerint készítjük el a vízjelszitákat, garantáljuk azok megőrzését, valamint azt is, hogy más megrendelőknek nem szolgáltatjuk ki az így készített, egyedi vízjeles termékeket. Papírjainkban tehát összekapcsolható a biztonsági védelem egy szintje és az elegáns megjelenés.