Termékek

termekek1

BANKJEGY ALAPPAPÍR

A DIPA Zrt. a magyar bankjegy család alappapírján kívűl számos ország fizetőeszközének papírját állítja elő. A bankjegypapírok hamisítása ellen alkalmazott védelmi elemekkel cégünk maximáliasan megfelel a nemzetközi elvárásoknak.

termekek2

OKMÁNY ALAPPAPÍR

A személyi igazolvány, az útlevél, az anyakönyvi kivonatok, a tanügyi nyomtatványok és  különféle egyéb igazolványok, dokumentumok is egyre több védelmi elem beépítését igénylik már a papírgyártás során, mert ezek hamisítása is egyre nagyobb méreteket ölt. A korszerű okmányok védelmi rendszerei különbözőek, újabb és újabb igényeket is kielégítenek.

termekek4

KÖZHITELES OKMÁNYOK

A közokiratok készítéséhez használtó papírokat kínálunk hivatalok közjegyzők minisztériumok számára, amelyeket kérésre sorszámozzuk, ami a folyamatos nyomon követést teszi lehetővé, így a velük való visszaélés teljesen kizárható.

termekek3

JEGY ALAPPAPÍR

Ma már az egyes közlekedési vállalatok, kulturális és sportlétesítmények is biztonsági alappapírra készíttetik jegyeiket, belépőiket, különösen azokat, amelyek hosszabb időszakra szólnak. De a legtöbb közlekedési vállalat már az egyszer használatos vonaljegyeihez is védelemmel ellátott, speciális papírt igényel.
Ebbe a körbe tartoznak még az étkezési jegyek és a különböző helyeken beváltható utalványok, bónok is. Ezen termékek esetében a könnyű, gyors, szakértelmet és eszközt nem igénylő ellenőrzést biztosítja a vízjel vagy a hologram fólia használata.

kocka

VÍZJELES NYOMÓPAPÍROK

Minden cég számára fontos a megjelenés minősége, az imázs. Ezt kívánjuk elősegíteni olyan egyedi termékek gyártásával, amelyek emelik az adott megrendelő írott kommunikációjának színvonalát.  Műhelyünkben a megrendelő igénye szerint készítjük el a vízjelszitákat, garantáljuk azok megőrzését, valamint azt is, hogy más megrendelőknek nem szolgáltatjuk ki az így készített, egyedi vízjeles termékeket. Papírjainkban tehát összekapcsolható a biztonsági védelem egy szintje és az elegáns megjelenés.