Bemutatkozás

Üdvözöljük a Diósgyőri Papírgyár honlapján.

 

Szeretettel köszöntöm a DIPA Diósgyőri Papírgyár Zrt. honlapján, ahol megismerkedhet cégünk történetével és termékeivel.

Társaságunk Magyarország egyetlen biztonsági papírgyára, amely az iparágban több, mint 200 éves gyártói tapasztalattal rendelkezik. A Diósgyőri Papírgyár az alapítás éve, 1782 óta napjainkig mind belföldön, mind pedig az export piacokon jelentős szakmai hírnévre tett szert.

Büszkék vagyunk arra, hogy a minőség, a megbízhatóság, a rugalmasság, a termékbiztonság, a nemzetközi tanúsítványok megléte, az alkalmazottak szakmai hozzáértése és elkötelezettsége együttesen vonzó partnerré teszi a DIPA Zrt-t vevői körében.

A hatályos magyar fizetőeszköz és a magyar útlevél alappapírját Társaságunk gyártja tulajdonosunk, a Magyar Nemzeti Bank 100%-os tulajdonában lévő Pénzjegynyomda Zrt. részére.

Termékeinket fennállásunk óta technológiai újítások alkalmazásával folyamatosan fejlesztjük, ezzel a legfejlettebb biztonsági és termékvédelmi megoldásokat kínálva megrendelőinknek.

Törekszünk arra, hogy ügyfeleink világszerte megismerhessék és használhassák az általunk gyártott biztonsági alappapírokat.

Bízom benne, hogy rövid bevezetőm felkeltette érdeklődését, és minden kérdésére megtalálja a választ oldalainkon!

Jó böngészést kívánok!

 

Ráczkövy Gizella

Vezérigazgató