Integrált politika

Társaságunk vezetése a hatékonyság és a minőség folyamatos javítása mellett kötelezte el magát. Célkitűzéseink megvalósulását segíti a minőségirányítási rendszer keretében érvényben lévő szabályozás.

Társaságunk minőségirányítási rendszere 1999 óta működik, mely pozitív változásokat idézett elő, és kedvező folyamatokat indított el a minőség területén. A minőségszemlélet fejlesztése, a gyenge pontok tudatos keresése, a fejlesztési prioritások meghatározása látványos eredményt hozott a vevői igények kiszolgálásának színvonalában. Az ISO 9001 minőségirányítási rendszer szabvány alkalmazása segítséget nyújt számunkra, így fontosnak tartjuk rendszerünk évenkénti független, nemzetközi tanúsítóval történő felülvizsgálatát.

Gyártási kultúránk garantálja a követelményeknek megfelelő termék kibocsátását, melynek mindenkori teljesülése érdekében szabályozásaink aktualitását megőrizzük, a korigényeihez igazítjuk. A folyamatok működésének, kölcsönhatásának szigorú felügyelete, a következetes mérési, elemzési módszerek biztosítják a folyamatos fejlődést.

Vevőinkkel, partnereinkkel kapcsolatunkat erősítjük, elvárásaik megismerése érdekében rendszeresen látogatjuk őket.

Vevőinket szívesen fogadjuk gyárunkba, ahol lehetőség nyílik számukra, hogy megtekintsék az általunk kínált termékválaszték teljes skáláját. A személyes találkozók egyben a felhasználási célhoz igazodó termékspecifikáció kialakítását is segítik. A látogatások alkalmával vevőink meggyőződhetnek a gyártási folyamatok szigorú felügyeletéről, a részükre gyártott termék minőségellenőrzéséről.

Társaságunk minőség iránti elkötelezettségét a minőség- és környezeti politikában teszi közzé.