Integrált politika

Integrált politika

Társaságunk vezetése a hatékonyság és a minőség folyamatos javítása mellett kötelezte el magát. Célkitűzéseink megvalósulását segítik a minőségirányítási rendszer keretében érvényben lévő szabályozások.

Társaságunk minőségirányítási rendszere 1999 óta működik, mely pozitív változásokat idézett elő és kedvező folyamatokat indított el a minőségbiztosítás területén. A minőségszemlélet fejlesztése, a gyenge pontok tudatos keresése, a fejlesztési prioritások meghatározása látványos eredményt hozott a vevői igények kiszolgálásának színvonalában. Az ISO 9001 minőségirányítási rendszer szabvány alkalmazása segítséget nyújt számunkra, így fontosnak tartjuk rendszerünk évenkénti független, nemzetközi tanúsítóval történő felülvizsgálatát.

Gyártási kultúránk garantálja a követelményeknek megfelelő termék kibocsátását, melynek mindenkori teljesülése érdekében szabályozásaink aktualitását megőrizzük, a kor igényeihez igazítjuk. A folyamatok működésének, kölcsönhatásának szigorú felügyelete, a következetes mérési, elemzési módszerek biztosítják a folyamatos fejlődést.

Vevőinket szívesen fogadjuk gyárunkban, ahol lehetőség nyílik számukra, hogy megtekintsék az általunk kínált termékeket, valamint a papírgyártás folyamatát. A személyes találkozók egyben a felhasználási célhoz igazodó termékspecifikáció kialakítását is segítik. A látogatások alkalmával vevőink meggyőződhetnek a gyártási folyamatok szigorú felügyeletéről, a részükre gyártott termék minőségellenőrzéséről.

A nemzetközi igényekhez igazítva, valamint a teljesítményének fokozása érdekében a Társaság folyamatosan fejleszti irányítási rendszerét. 2017. évben a minőség- és környezetirányítási rendszer megújító auditjaira, 2018. évben felülvizsgálati auditjára került sor, amelyek már a vonatkozó ISO 9001 és ISO 14001 szabványok 2015-ben kiadásra került változatának megfelelően kerültek megtartásra. A környezettudatos gazdálkodás érdekében a környezetirányítási rendszert továbbfejlesztve, 2017. évben megtörtént a Társaságnak a Környezetvédelmi Vezetési és Hitelesítési Rendszerbe (EMAS) történő nyilvántartásba vétele is. (HU-000040).

Az üzleti szempontból kritikus információk, informatikai rendszerek, valamint folyamatok biztonságának támogatására szolgál az ISO 27001 szabvány szerinti információbiztonsági irányítási rendszer, melyet a Társaság szintén 2017-ben szerzett meg.

Az irányítási rendszereken túl a Társaság 2018-ban megkapta az „FSC felügyeleti lánc” tanúsítványát is, mely új piaci lehetőségeket biztosíthat a jövőben. A minősítés szavatolja, hogy az erdőgazdaságok, fafeldolgozó üzemek betartják a szervezet szabványait és előírásait, s az általuk forgalmazott termékek megfelelnek a környezettudatos és társadalmilag felelős termelés, gyártás feltételeinek.

A CWA 15374 tanúsítvány megszerzése 2019.októberében sikeresen lezárult, amellyel hitelesített beszállítói státuszunkat nyertük el a biztonsági nyomdaipari szereplők igényeinek megfelelve.

A Társaság Környezetvédelmi nyilatkozata itt olvasható

A tanúsítványok birtoklása, valamint az így kialakított integrált irányítási rendszer közvetítik a Társaság szakmai megbízhatóságát, és bizalmat alakítanak ki a partnerekben

Társaságunk minőség, biztonságkezelés, információbiztonság és környezet iránti elkötelezettségét az Integrált Irányítási Politikában teszi közzé.